joi, 7 septembrie 2017

Dovlecel patison cu branza , la cuptor


Ingrediente:

2 dovlecei patison, 
200 gr cas proaspat de vaca, 
1 ceapa, 
5-6 frunze busuioc, 
sare, piper


Preparare:

Spalam dovleceii si le scoatem miezul cu o lingură. 
Sfat: miezul il pastram pentru o supă cremă sau pentru o tocană de legume .

Sfărâmăm brânza si o amestecam cu frunzele de busuioc tocate mărunt. Adăugăm ceapa, condimentăm după gust si umplem dovleceii. 

Asezăm dovleceii în tava, turnăm un pahar de apă , îi acoperim vcu capac / folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru 40-45 minute. 

Sunt mai dulcegi la gust decat dovleceii "obisnuiti" sau decat zucchini. 



Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...