marți, 27 iunie 2017

Pizza de post cu dovlecei si ciuperci

 O reţetă de post, delicioasă. Cu ingrediente simple şi accesibile. Usor şi rapid de facut. Unde mai pui, că merge de minune pentru ziua de carbohidraţi din Dieta Rina cu care ma lupt eu in ultima perioadă.




 Ingrediente:

Aluat:
100 gr făină, 
sare, 
drojdie, 
apă (cât cuprinde)

Umplutură:
½ dovlecel, 
3 ciuperci, 
½ ceapă,
10 măsline, 
suc de rosii, 
5-6 roşii cherry,
sare, piper, 
oregano, busuioc


Preparare:

Pregătim întâi aluatul. Amestecam făina cu drojdia si sarea. Adăugăm apă şi frământăm până aluatul devine nelipicios. Presaram masa de lucru cu făina si intindem foaia . O punem in tava, pe hartie de copt.

Peste foia de aluat, intindem un strat generos de suc de rosii si oregano.
Tăiem mărunt legumele si le aseyam peste sos. Presaram busuiocul, sarea si piperul.

Dăm la cuptor pentru aproximativ 30 minute.


Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...