joi, 2 iunie 2016

Salata cu naut, porumb si telemea


Aceasta salata este numai buna pentru zilele calduroase de vara. Unde mai pui ca e simplu si rapid de facut. O puteti face chiar si la birou, daca acasa nu ati avut timp sa va pregatiti borcanul pentru a doua zi. 


Ingrediente:

200 gr naut, 
1 cutie porumb boabe Sun Food, 
1 castravete,
1/2 ceapa rosie, 
200 gr telemea , 
3-4 rosii, 
3 fire patrunjel, 
sare, piper, ulei de masline.


Preparare:

Desfacem conservele si scurgem apa din ele. Clatim boabele in apa curata, le scurgem si le punem in castron. 

Taiem ceapa si o adaugam peste boabe. 

Castravetele si telemeaua le taiem cubulete mici. 

Feliem rosiile. 

Condimentam cu sare si piper dupa gust, stropim cu putin ulei de masline si amestecam. 

La final presaram si patrunjelul . 

Pentru satietate putem adauga si un ou fiert. 



 S-aveti pofta !

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...