vineri, 9 iulie 2010

PESTE, SARAMURA, MAMALIGA

Ingrediente:
peste,
legume (ardei, ceapa, rosii),
cateva fire de verdeata,
condimente,
faina,
multa voie buuuuuuuuuuuuuuna..................................

1. Se face focul si se pregateste ceaunul pentru mamaliga.
2. Se curata pestele si se pune la scurs, sa nu aiba apa, pentru a nu se lipi de gratar.
3. In acest timp, legumele se coc pe gratar, dupa care se curata.
 
4. Cand fierbe apa din ceaun, se adauga un praf de sare si faina, si se lasa la fiert mamaliga.
5. Pestele se pune pe gratar si se intoarce din cand in cand pentru a nu se arde.
6. Legumele curatate., se pun intr-o oala mai mare, se adauga apa si se mai lasa la fiert pe gratar.
7. Cand sunt toate gata, se aseaza masa si se poftesc invitatii.......Pofta Mare !!!!

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...