marți, 13 iulie 2010

Ciuperci umplute



Un aperitiv sau o garnitura delicioasa, simplu si usor de facut. 


Ingrediente:

8-10 ciuperci (potrivite ca marime),
2 oua,
100 gr branza (de orice fel),
cateva fire de marar,
50 gr sunca (optional)
2 linguri mustar (optional)
sare, piper

Preparare

Ciupercile se curata, se spala, si se scobesc un pic cu o lingura in interior (pentru a avea loc sa punem umplutura).

Umplutura se face cam asa: se toaca marunt coditele de la ciuperci si ce am scobit din interior, se amesteca cu branza, mararul, cele 2 oua, condimente si daca doriti cu mustar si sunca taiata marunt.

Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie si se aseaza frumos in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor pentru 20-30 minute.

Pofta Mare !!!!!!!

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...